Занявшая второе место группа отказалась от участия в Евровидении

26 февраля 2019, 18:56 | Главное

Группа Freedom Jazz, занявшая второе место в украинском отборе на Евровидение, заявила в Instagram об отказе от участия в конкурсе.

«Мы очень счастливы, что вы помогли занять нам 2-е место национального отбора Евровидения-2019… Но только что мы получили звонок от НТКУ и хотим сообщить, что отказываемся от участия в Евровидении-2019», — сказано в публикации.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Дорогі друзі! Дякуємо за вашу підтримку, любов, хвилювання і за те, що весь час були з нами! Ми безмежно щасливі, що ви допомогли посісти нам 2-ге місце національного відбору Євробачення-2019! Наша головна перемога — це ВИ! Для вас ми експерементуємо, пишемо пісні, робимо неймовірні постановки і займаємось мистецтвом. Може, колись, ми ще раз спробуємо свої сили у національному відборі… Але тільки що ми отримали дзвінок з НТКУ і хочемо повідомити, що відмовляємось від участі на Євробаченні-2019. Наразі, наш «Cupidon» летить далі. Зараз ми на стадії підписання контракту з европейським промоутером і ведемо перемовини про концертні тури на найближчий час. Тому! Чекаємо вас на наших концертах! Всім любові! ❤️

Публикация от Freedom Jazz Girls Band (@freedomjazz_official)


Ранее была названа стоимость поездки представителя Украины на Евровидение.

Фото: cultevents.com.ua

 

Lifestyle